TOTS ELS CURSOS DE BRICOLATGE I MANUALITATS

Com Funcionen

Tallers exprés


cf1

Els Tallers Exprés de Servei Estació estan a l’abast de tothom. La inscripció és molt senzilla. Després, només els has de gaudir!


Com funcionen


Disposem d’un equip d’experts que transmetran, d’una forma senzilla i pràctica, les nocions bàsiques sobre un tema específic. Consulta a la nostra web els tallers programats sobre Bricolatge, de Temporada, Manualitats i Tot materials. Escull el que t’interessi, o t’interessin, i reserva una plaça.

A on es realitzen

A Servei Estació, ubicat al carrer Aragó, 270. A la segona planta de la botiga es troba un espai especialment habilitat per als nostres Tallers exprés. Un entorn reservat i propi on podràs aprendre i gaudir sense interrupcions.

Quins horaris tenen

En general, els tallers es realitzen els dies dijous de 19:00 a 20: 00h i els dissabtes de 11:30 a 13:30h, els tallers programats per a adults, i de 17:30 a 19:30h, els dirigits als nens. Alguns tallers poden requerir més temps per a la seva realització i, per tant, aquesta modificació queda expressada en l’hora que apareix per a cada taller a la web.

Com apuntar-me

Pots inscriure’t a través d’aquesta web o al Taulell d’informació de Servei Estació, situat a l’entrada de la botiga. El pagament al web pots fer-ho per PayPal o transferència bancària, mentre que a la botiga el realitzes directament a la caixa. El preu del taller pot variar segons la seva tipologia, de 5 a 20 €, aquesta variació apareix expressada a la web.

Bricolatge fàcil


cf2

En els tallers de bricolatge fàcil de Servei Estació aprendràs les nocions bàsiques sobre fontaneria, electricitat i obra, així com també sobre restauració de mobles i tapisseria, que tu mateix podràs realitzar petits treballs de reparació o decoració a casa teva, sense acudir a professionals.


Com funcionen


Al llarg de l’any es realitzen diverses convocatòries, que s’anuncien a la web i la botiga, per als tallers d’Electricitat, Pintura, Petites reparacions, Restauració de mobles i Tapisseria. De la mà del nostre equip de professionals aprendràs les nocions bàsiques necessàries per realitzar petits treballs de reparació o decoració a casa teva. Consulta a la nostra web els continguts específics de cada taller i apunta’t als que t’interessin.

A on es realitzen


A Servei Estació, ubicat al carrer Aragó, 270. A la novena planta de la botiga es troba la nostra aula dels Tallers de Bricolatge fàcil. Un espai especialment equipat, reservat i propi on podràs aprendre, practicar i gaudir sense interrupcions.

Quins horaris tenen


Cada taller es realitza un cop per setmana en l’horari de 19:00 a 20:45 h. Tots els tallers consten de quatre (4) sessions consecutives i un total de set (7) hores de classe.

Com apuntar-me


Pots reservar plaça o inscriure’t a través d’aquesta web o al Punt d’informació de Servei Estació, situat a l’entrada de la botiga. El pagament pots realitzar-lo per Pay Pal, transferència bancària o directament a alguna de les caixes de Servei Estació. El preu del taller és de 40 euros i rebràs un val de compra de 20 euros.

APUNTAR-TE A ELS TALLERS ÉS MOLT FÀCIL

Només en 4 passos ja t’hi pots apuntar.